در این مقاله قصد داریم تا به تفاوت گلاب معمولی و گلاب دو آتیشه بپردازیم.
به گزارش گروه خبر و رسانه فروشگاه سلامت محور باقیات ؛ گلاب دوآتیشه از کیفیت بالایی برخوردار است ودارای میزان اسانس و غلظت بسیار زیادی می‌باشد.تفاوت کلاب معمولی و گلاب دوآتیشه در روش تولید آنها است. در تولیدگلاب معمولی، گل‌های محمدی را با آب تقطیر می‌کنند وکار تمام میشود.
اما در تولیدگلاب دوآتشه دومرحله تقطیر وجود دارد.به این صورت که اولین مرتبه گل را با آب تقطیر کرده وگلاب بدست آمده را در مرحله دوم به جای آب باگلاب تقطیر می‌نمایند.
این گلاب خواص درمانی شگفت‌انگیزی دارد در طب سنتی به گلاب دوآتیشه درمانگر انواع بیماری می‌گویند.
یکی از مهم ترین خواص گلاب آرامش بخش بودن آن است.
به هنگام شب برای رفع بی خوابی موثر است.
بوی آن برای قلب و مغز مفید، آرام بخش و تسکین دهنده است.
طعم گلاب دو آتیشه مورد پسند ذائقه و گوارا بوده، اشتها را که معمولاً در هنگام بروز استرس و غم مختل می شود تحریک می نماید.
برای تقویت قوای عمومی بدن موثر است و باعث تجدید انرژی در بدن می شود.
مصرف گلاب برای تقویت لثه توصیه می شود. حتی برای بهبود آفت دهان کاربرد دارد.
گلاب برای مجاری هوایی و ریه ها نیز مفید است. نرم کننده مجاری هوایی و گلو و حلق است.
ماسک کردن گلاب روی پوست یا جایگزین کردن آن به جای شیرپاک کن موجب می شود تا به مرور پوست طراوت و نشاط خود را به دست آورد.
گلاب به دلیل خاصیت ضدعفونی کننده ای که دارد به پاکسازی منافذ پوست کمک می کند و مانع از بروز جوش های چرکی، آکنه و دانه های سرسیاه روی پوست می شود.
تولید سنتی گلاب برخلاف تولید صنعتی که با استفاده از دیگ های صنعتی صورت می گیرد، فاقد اسانس گیر می باشد. در واقع در تولید سنتی اسانس گلاب از آن جدا نمی شود و بنابراین کیفیت گلاب نسبت به تولید صنعتی و نیمه صنعتی بالاتر خواهد بود.
موارد منع مصرف گلاب دو آتیشه
افرادی که دچار اسهال شدید هستند یا زخم گوارشی و نفخ شدید دارند، همچنین کسانی که دچار بواسیر یا هموروئید می باشند بهتر است از گلاب دو آتیشه استفاده نکنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *