
در این مقاله به مبحث خواص رب گوجه فرنگی و فواید استفاده از رب گوجه فرنگی خواهیم پرداخت.
به گزارش گروه خبر و رسانه فروشگاه سلامت محور باقیات رب گوجه فرنگی از فراورده های غذایی تبدیلی است که به عنوان چاشنی در بیشتر غذاها به دلیل رنگ و طعم استفاده میشود.
جالب اینجاست که گوجه فرنگی پخته پنج برابر بیشتر از گوجه فرنگی خام لیکوپن را آزاد می کند و تاکید متخصصان تغذبه به مصرف رب و سس گوجه فرنگی، پوره گوجه فرنگی هر روز در حال افزایش است . فقط یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی تمام آنتی اکسیدانها، آهن، پتاسیم و ویتامین B روزانه مورد نیاز بدن را تامین میکند.
ماده ژله مانندی است که تخم های گوجه فرنگی را احاطه کرده است Fruitflowنام دارد که بهترین جایگزین به جای آسپرین شناخته شده است.
مطالعات نشان می دهد که Fruitflow کمک می کند که پلاکت ها کمتر به هم بچسبند همین قضیه باعث یکنواختی گردش خون و عدم لخته شدن خون میشود. همین امر به کاهش خطر ابتلا به حمله قلبی یا سکته مغزی در افراد مبتلا به فشارخون کمک میکند.
مصرف روزانه محصولات گوجه فرنگی باعث شادابی ، جذب اکسیژن بیشتر و سلامتی پوست شما شده و از آسیب پذیری توسط اشعه های مضر خورشید جلوگیری می کند.
افزودن پنج قاشق غذاخورى رب گوجه فرنگى به رژیم غذایى روزانه می تواند با محافظت از پوست در برابر آثار اشعه ماوراء بنفش، مانع از آسیب پوستى شود.
گوجه فرنگی به علت داشتن ویتامین C و پتاسیم زیاد در تنگ کردن منافذ پوست مؤثر است.
آنتیاکسیدانهای موجود در گوجه میتواند از پیری زودرس پوست پیشگیری کرده و استرسهای اکسیداتیو را کاهش دهد.
گوجه همچنین منبع غنی ویتامین A، C و E است که میتواند به پوست درخشش خاصی دهد.
فواید استفاده از رب گوجه فرنگی
– سلامت پوست و کمک به کلاژن سازی
– اثرات مثبت بر روی تنظیم فشارخون
– کاهش وزن
– درمان یبوست
– تقویت سیستم دفاعی بدن