
این مقاله به مبحث لواشک آلوچه تنظیم کننده دستگاه گوارش خواهد پرداخت.
به گزارش گروه خبر و رسانه فروشگاه سلامت محور باقیات لواشک از جمله فرآوردههایی است که مورد علاقه همه افراد به ویژه کودکان میباشد. با توجه به ماده اولیه لواشک که شامل انواع میوهها است بنابراین تا حدی فواید میوه را دارا بوده و به مصرف سایر تنقلات (مثل چیپس و پفک) ارجح میباشد. با مصرف لواشکهای بستهبندی شده که با مجوزهای بهداشتی تولید میشوند، نگرانی آلودگی آنها نیز برطرف میگردد. این مقاله به اختصار ویژگیها و خواص غذایی لواشک را بیان میکند.
خواص غذایی لواشک
غیر از نمک که برای جلوگیری از فاسد شدن انواع لواشک صنعتی افزوده میگردد و از معایب این ماده غذایی محسوب میشود، ولی ریزمغذیهای مفید و برخی ویتامینها به میزان خوبی در لواشک وجود دارند. لواشک دارای ویتامینهای A و B و مواد معدنی (مخصوصا پتاسیم و کلسیم) میباشد که به دلیل کالری پایین آن، به عنوان یک میانوعده مناسب میباشد و مصرف آن چاقی را به دنبال ندارد.
کمک به کاهش وزن :
مقدار فیبر موجود در لواشک باعث می شود که فرد برای مدت زمان طولانی تر احساس سیری کند. لواشک جایگزین بهتری برای شیرینی ها است و با کاهش مصرف کربوهیدراتها و قندها بطور به کاهش وزن کمک می کند. لواشک به دلیل کالری پایین، به عنوان یک میان وعده مناسب می باشد و مصرف آن سبب افزایش وزن نمی شود.
رفع ناراحتی های معده :
مصرف لواشک آلو رفع ناراحتی معده شده وبرای کم خونی مفید است.
رفع یبوست :
لواشک آلوچه ضدباکتری و ویروس، ایجادکننده تحریکات در روده است و کار دستگاه گوارش را تنظیم می کند. زمانی که به یبوست دچار هستید، توصیه می شود لواشک آلو مصرف کنید تا یبوست شما درمان شود.
پاکسازی بدن :
لواشک حاوی فیبر طبیعی است. فیبر موجود در لواشک روند هضم را بهبود می بخشد و دستگاه گوارش را پاکسازی و از بیماری هایی مانند یبوست و سایر مشکلات مثانه جلوگیری می کند.
بهبود سلامت پوست :
فیبر موجود در لواشک سبب دفع سموم از بدن شده و همین امر بر روی پوست اثر مثبت دارد و باعث بهبود سلامت پوست می شود.
به ویژگی های فیزیکی لواشک توجه کنید :
لواشکی سالم است که :
به رنگ طبیعی میوه های به کار رفته در تهیه آن باشد.
دارای بو و مزه طبیعی باشد و بو و مزه مانند ترشیدگی، سوختگی یا کپک زدگی نداشته باشد.
در لواشک مواد خارجی مانند تکه های پوست، هسته، دانه و دم میوه، برگ، خاک و شن، کاه و… وجود نداشته باشد.
دارای آفت زنده (مانند شش پایان، کنه ها وکپک ها) نباشد.
ضخامت ورقه آن یکنواخت باشد از یک میلیمتر کمتر و از ۵ میلیمتر بیشتر نباشد.