نوشیدنی‌های شکردار چه بلایی بر سر مغز می آرود؟

نوشیدنی‌های شکردار

به گزارش واحد خبر و رسانه فروشگاه سلامت محور باقیات ، محققان دریافتند نوشیدنی‌های شکردار باعث تغییر و جایگزینی میکروبیوم روده شده و همین امر سبب ایجاد تغییر ژنتیکی در هیپوکامپوس مغز افراد می‌شود.

نتیجه پژوهشی تازه نشان می دهد رژیم غذایی ای سرشار از شکر و مواد قندی در سال‌های ابتدایی زندگی می‌تواند باعث ایجاد مشکلات مرتبط با حافظه در سال‌های بعدی زندگی فرد شود.

در این ارزیابی، نوشیدنی‌های شکردار به موش‌های نوجوان داده شدند و سپس حافظه موش‌ها در دوران بلوغ و بزرگسالی مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد موش‌هایی که در دوره جوانی نوشیدنی‌های شکردار خورده بودند در سال‌های بعدی زندگی با مشکلات مرتبط با حافظه مواجه شده بودند.

محققان دریافتند نوشیدنی‌های شکردار باعث تغییر و جایگزینی میکروبیوم روده شده و همین امر سبب ایجاد تغییر ژنتیکی در هیپوکامپوس مغز افراد می‌شود؛ تغییر در ژن‌هایی که بر چگونگی کنترل سلول‌های عصبی و انتقال پیام‌های الکتریکی توسط آن به سایر سلول‌های عصبی و چگونگی انتقال پیام‌های مولکولی داخلی توسط آن تاثیر می‌گذارند.

مصرف مواد شکردار در کودکان چهار تا شش ساله نباید بیش از ۱۹ گرم در روز باشد. کودکان هفت تا ده ساله نیز نباید بیش از ۲۴ گرم و کودکان ۱۱ ساله و بالاتر نباید بیش از ۳۰ گرم مواد شکردار در روز مصرف کنند.

منبع: آفتاب

مدیر سایت
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code