همه چیز در مورد پودر فلفل سیاه

پودر فلفل سیاه باقیات

به گزارش گروه خبر و رسانه فروشگاه سلامت محور باقیات ؛ فلفل سیاه میوه های خشک شده تیره رنگ گیاه فلفل است. این گیاه در جنوب کشور هند رشد کرده و به عنوان ادویه و دارویی قوی ، مورد استفاده قرار می گیرد. فلفل سیاه گیاه فصلی نمی باشد لذا در تمام سال دسترسی به آن وجود دارد. هنگامی که فلفل سیاه خشک می شود از آن به عنوان دانه فلفل یاد می شود و سپس آسیاب و مورد استفاده قرار می گیرد. تندی فلفل سیاه به خاطر وجود ماده ای به نام ” پیپرین ” می باشد.

تاریخچه
فلفل سیاه بومی کشور هند است، این گیاه در حفظ سلامت نقش مهمی دارد. در یونان باستان از فلفل نه تنها به عنوان ادویه بلکه به عنوان پول و هدیه استفاده می شد.
در قرون وسطی، سرمایه یک فرد براساس مقدار فلفل سیاه ذخیره شده وی سنجیده می شد. فلفل سیاه علاوه بر طعم دادن به غذا، طعم کهنگی غذا را نیز می گیرد.
در برخی از شهرهای هند مردم روز را با یك فنجان قهوه سیاه همراه با مقداری پودر فلفل سیاه كه داخل آن حل شده، آغاز می كنند.

خواص پودر فلفل سیاه

1- فلفل سیاه به دلیل داشتن ویتامین C دارای ویژگی‌های آنتی‌بیوتیک طبیعی است. این ویژگی از واکنش‌های رادیکال‌های آزاد مضر جلوگیری‌می‌کند. این یکی از ویژگی‌های مهم فلفل سیاه است.
2- فلفل سیاه به تقویت سوخت‌وساز در بدن کمک‌می‌کند. کالری‌های ناخواسته را می‌سوزاند و به کاهش چربی شکم کمک‌می‌کند. فلفل سیاه در مبارزه با چاقی بسیار موثراست. مصرف روزانه فلفل سیاه به کاهش مشکلات مربوط به معده کمک‌می‌کند.
3- فلفل سیاه در بهبود سلامت دندان مفید است. این فلفل به مبارزه با پوسیدگی دندان کمک‌کرده و باعث تسکین سریع دندان‌درد می‌شود.
4- فلفل سیاه یک داروی ضدافسردگی طبیعی است. پپرین موجود در فلفل سیاه مانند یک داروی ضدافسردگی عمل‌کرده و سیستم عصبی را تحریک‌می‌کند. در نتیجه توانایی شناختی افزایش‌می‌یابد.
5- غالبا برای بهبود طعم و مزه‌ی غذاها و هم‌چنین بهبود عملکرد دستگاه گوارش مقداری فلفل سیاه به آن‌ها اضافه می‌کنند.
6- مقدار زیاد آنتی‌اکسیدان موجود در فلفل سیاه از طریق محافظت از پوست در برابر علائم پیری زودرس مانند خطوط ظریف، چین‌وچروک و نقطه‌های سیاه به پوست‌تان کمک‌می‌کند.

ویتامین های پودر فلفل سیاه

طبع فلفل گرم و خشک است. فلفل سیاه ادویه‌ای است که دارای مواد معدنی و ویتامین‌های فراوانی است. مواد مغذی موجود در فلفل سیاه شامل منگنز، پتاسیم، آهن، فیبر لبنی، ویتامین C و K است. این ادویه دارای ویژگی‌های ضد باکتری، ضد تورم و آنتی‌اکسیدان بوده، همین ویژگی‌ها آن را به ادویه‌ای با خواص دارویی شگفت انگیز تبدیل کرده است. این ادویه حاوی ویتامین A، C، فلاوانوئید، کاروتنوئید و آنتی‌اکسیدان است که مانع از آسیب رساندن رادیکال‌های آزاد می‌شود.

درمان بیماریها با پودر فلفل سیاه

1- فلفل سیاه، فرآیند گوارش را با ترشح اسید هیدروکلریک به‌عنوان یک هشدار قبل غذا آسان‌کرده و بنابراین به جلوگیری از بیماری‌های مربوط به روده و معده کمک‌می‌کند.
2- با استفاده از خواص فلفل سیاه می‌توان انواع ناراحتی های معده را تسکین داد، کافی است یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه را با یک قاشق غذاخوری آب‌لیموی تازه در یک لیوان آب گرم مخلوط کنید. این مخلوط را به آرامی بنوشید تا زمانی که احساس تسکین کنید.
3- یک قاشق چایخوری لیمو و پودر فلفل سیاه را مخلوط‌کرده و بر پوست سر و مو بگذارید. این کار باعث احیای موی شما شده، آن را براق، درخشان و صاف می‌کند.
4- اگر مشکل شوره سر دارید، فلفل سیاه بهترین درمان است. یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه ر ا به یک کاسه کشک اضافه‌کرده و آن را بر پوست سر بگذارید، اجازه‌دهید ۳۰ دقیقه یا بیشتر بماند. سپس با آب بشویید. از شامپو استفاده‌نکنید. اگر بخواهید، می‌توانید روز بعد شامپو بزنید،
5- فلفل سیاه حاوی ویتامین A، ویتامین C، و فلاونوئیدهایی است که در مبارزه با برخی سرطان‌ها تاثیر به سزا دارند. هم‌چنین فلفل سیاه یک مانع طبیعی علیه سرطان پوست یا ملانوما است که این سرطان به دلیل قرارگرفتن بیش از حد در برابر اشعه مضر ماوراءبنفش به وجودمی‌آید.
6- پیسی یک وضعیت پوستی است که باعث‌می‌شود پوست رنگدانه خود را در بعضی نواحی از دست‌بدهد. زمانی که پوست‌تان رنگدانه طبیعی خود را ازدست‌می‌دهد، سفید می‌شود. بیماران زیادی در حال روی‌آوردن به فلفل سیاه به‌عنوان درمان هستند. به گفته خیلی از محققان لندن، پپرین موجود در فلفل سیاه تولید رنگدانه در پوست را تحریک‌کرده و جایگزینی بی‌خطر و طبیعی برای درمان‌های شیمیایی فراهم‌می‌کند.
7- نصف قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاه را با روغن میخک مخلوط کنید تا درد دندان خود را تسکین دهید. این درمان طبیعی را روی دندان دردناک قرار دهید.
8- فلفل دارای خواص ضد التهابی است. فلفل سیاه به پاکسازی ریه‌ها کمک کرده و تولید مخاط درون ریه‌ها را کاهش می‌دهد. پاکسازی ریه‌ها نیز در کاهش درد قفسه سینه موثر است. خاصیت ضد التهابی موجود در فلفل به درمان التهاب ناشی از سرفه در بیماری سل کمک می‌کند.
9- معمولا از بین بردن سنگ کیسه صفرا فقط از طریق جراحی ممکن است. اما شاید برایتان جالب باشد که بگوییم یکی از خواص فلفل سیاه درمان همین سنگ های سخت در صفرا است. برای این منظور می‌توانید فلفل سیاه را به طور دایمی به رژیم غذایی تان اضافه کنید یا اینکه مقداری فلفل سیاه را با اندکی روغن زیتون و نصف لیمو مخلوط کنید و روزی دوبار میل کنید تا فورا سنگ کیسه صفرا را از بین ببرید.
10- این ادویه به‌طور شگفت‌آوری مانند درمانی برای سرفه و سرماخوردگی عمل‌می‌کند. خواص ضدباکتری فلفل سیاه در درمان اختلالات تنفسی کاربرد دارند. جهت فروکش سرفه‌های شبانه، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک قاشق چای خوری شکر را در یک لیوان بزرگ بریزید. مقداری آب جوش را به آن‌ها اضافه کنید و اجازه دهید دم بکشند. فلفل سیاه به سرعت ته‌نشین خواهد شد. این نوشیدنی را بر حسب نیاز میل کنید.

مضرات

* یادتان باشد که تندی ادویه هایی مثل فلفل به بهبود سلامت کمک می کند اما برای همه افراد مناسب نیست؛ مثلا در غذای کودکان، مادران شیرده یا باردار و … نباید از فلفل استفاده کرد.
* در ضمن، اگر فردی به مصرف غذاهای تند عادت نداشته باشد و یک وعده غذای تند مصرف کند نیز احتمال بروز واکنش های آلرژیک در او زیاد است
* زیاده‌روی در خوردن فلفل باعث ایجاد افزایش ترشحات معده می‌گردد.
* اسراف در خوردن فلفل باعث تاریکی چشم می‌شود.
* کسانی که ناراحتی معده دارند در خوردن آن افراط نکنند.
* فلفل سیاه روی سلولهای عصبی بخصوص عصب گوش ( شنوائی و تعادل) اثر مخرب دارد. برای همین مصرف مداوم و افراطی آن توصیه نمیشود.مخصوصا افرادی که دچار ناراحتی های گوش مثل کم شنوائی و … هستند در مصرف آن احتیاط کنند.
* مصرف زیاد فلفل برای بیماری‌های دستگاه گوارش، مجاری ادرار، سل، بواسیر، سودا، کلیه، جگر و کسانی که کم‌خونی دارند مفید نمی‌باشد.
* کسانی که ورم پروستات دارند در خوردن فلفل زیاده‌روی نکنند.
* کسانی که تصلب شرائین دارند و سکته مغزی کرده‌اند نباید فلفل زیاد استفاده کنند.
* بیماران سوزاک و سیفیلیس و کسانی که ناراحتی مجاری ادرار دارند از خوردن فلفل سیاه خودداری کنند.
* زنان حامله‌ای که عفونت مجاری ادرار دارند از خوردن فلفل سیاه خودداری کنند.

نوع غذاهای محصول
به عنوان ادویه در پخت انواع مواد غذایی استفاده میشود.کباب،نیمرو، تهیه سس،مرغ و ……

توضیحات
روغن‌های گیاهی سرد مانند روغن بنفشه (برای گرم‌مزاجان) و عسل (برای سرد مزاجان) مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج فلفل سیاه هستند و تا حدودی از عوارض آن می‎کاهند.

مدیر سایت
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code