به گزارش گروه خبر و رسانه فروشگاه سلامت محور باقیات؛  زعفران که به ادویه طلایی معروف است؛ سالهاست به غذاهای ما طعم و رنگ و بوی خاصی می بخشد.

زعفران از زمان های قدیم به عنوان یک دارو برای درمان سرفه، سرماخوردگی، بیماری های گوارشی، قلبی، تنفسی، تقویت سیستم گوارشی، رفع درد، بهبود عادات خواب، کاهش خونریزی، افزایش گردش خون، پیشگیری از دیابت،استحکام استخوان‌ها، و بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن مورد استفاده قرار می گرفته است.

خواص زعفران به اینها محدود نمی شود و باید بدانید که این ادویه طلایی دارای مقدار زیادی منگنز، ویتامین C، آهن ، پتاسیم و ویتامین B6  می باشد.

بد نیست بدانید مصرف زعفران در دوران بحرانی بارداری یعنی سه ماه اول که دوران تشکیل اندام‌ها ست می‌تواند به جنین صدماتی وارد نماید. اما مصرف متعادل آن پس از سه ماه اول دوران بارداری مفید است و مادر را برای زایمان آسان آماده می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *